Sådan foregår coachingforløbet


Igennem samtaler får vi nysgerrigt undersøgt, hvad der gør at du ikke kan komme fri, hvad der står i vejen og hvordan du kan tage action på netop det i dit liv. Et coachingforløb hos mig kan handle om meget andet end mad og træning. Min tilgang handler om hvad du ønsker at bruge dit liv på. Måske har du nogle mønstrer med i din rygsæk, som du slet ikke ved du har. Derfor ved du heller ikke, hvorfor du reagerer, som du gør. Eller hvorfor du sidder godt fast i hamsterhjulet og kan føle, at du slet ikke kan se en verden uden for det.

Step 1

30 minutters uforpligtende samtale


Her tager vi en snak pr. telefon, hvor du fortæller lidt om dig som menneske, dine drømme og udfordringer samt dine forventninger til forløbet. Du møder mig som coach og bliver introduceret til min tilgang og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Step 2

Første session á 50 minutterHer mødes vi fysisk eller online afhængig af dit ønske, hvor vi starter med at fastlægge, hvordan vi vha. konkrete værktøjer kan hjælpe dig mod dine mål og drømme.

Step 3

Forløbet forsætter efter dine ønsker


Afhængig af dine ønsker og valgte forløb, så mødes vi forsat til dine sessions og samler op i mellem hver, hvis du ønsker dette. Kort sagt arbejder vi videre mod det liv og de mål, som du drømmer om.

Flere muligheder. Dit valg og dine drømme.

Enkeltstående samtale

Enkeltstående samtale

Har du brug for sparring, et kærligt spark eller kan du mærke, at du vil noget mere i livet?

Book en coaching samtale

1.250 kr.

Forløb

Forløb

For dig der ønsker et længerevarende forløb, hvor der er tid til at gå endnu mere i dybden med din adfærd, dine tanker og følelser.

Book forløb

fra 7.500 kr.

Business Coach

Business Coach

For dig der ønsker hjælp og sparring i dit arbejdsliv eller i din rolle som leder eller selvstændig.

Book en uforpligtende samtale

fra 1.250 kr.

Har du spørgsmål eller brug for afklaring?


Uanset om det er stort eller småt, så er du velkommen til at kontakte mig for afklaring og svar på spørgsmål. Du har altid muligheden for at booke en uforpligtende samtale, hvor vi kigger nærmere på dine mål, ønsker og drømme.


Book en uforpligtende samtale herunder eller find svar på dine spørgsmål i FAQ'en herunder.

Oftest stillede spørgsmål

Er coaching for alle?

Ja - uden tvivl.
Coaching kan omhandle mange forskellige ting og behøves ikke nødvendigvis udspringe fra et problem i din hverdag, men kan ligeså vel være fordi du har et ønske om, at ville noget mere eller gøre noget anderledes end du gør i dag.

Hvad indebærer en uforpligtende samtale?

Her tager vi en snak omkring dine ønsker, drømme og hvad der forhindrer dig i at opnå dette. Hvordan ville verden se ud, hvis du opnår det, du drømmer om? Og sidst men ikke mindst selvfølgelig lidt om dig som menneske og mig som din coach samt hvordan min tilgang er.

Hvor lang tid går der mellem hver session?

Vi planlægger dine sessioner i fællesskab og aftaler, hvad og hvor ofte netop du har brug for det. Der går oftest 7 - 14 dage mellem sessionerne, hvor nogle vælger at have skriftlig opfølgning i mellemtiden.

Kan jeg tilkøbe personlig træning?

Du kan sagtens kombinere dit coachingforløb med personlig træning. Udover at være uddannet coach er jeg også certificeret personlig træner og driver ved siden af Rebild Boxen i Støvring. Her har vi skønne omgivelser til at kombinere både coaching sessions og personlig træning.
Læs mere om personlig træning på www.rebildboxen.dk

Foregår samtalerne online eller fysisk?

Den afklarende samtale foregår enten via onlinemøde eller pr. telefon. Herefter aftalter vi, hvordan du ønsker at dit forløb sættes sammen. Der er både mulighed for, at vi kan mødes fysisk i mine lokaler i Støvring eller vi kan køre forløbet via onlinemøder.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@cathrine_mamsen