Mød mennesket bag

Cathrine Mamsen

Jeg er coach, men jeg er også mor, datter, søster og ikke mindst kæreste. Min drivkraft kommer fra et bærende ønske om at udvikle mennesker og se dem opnå deres mål. Mit job er min passion - i mit job som coach arbejder jeg med mennesker der mærker smerte i livet. Det kunne være tanke-og adfærdsmønstre som fylder, maduro, vaner som er blevet fastgroet autopiloter, forstyrrelser og formindske selvværd.

BOOK SAMTALE


"LIVET HANDLER OM DE MENNESKER, ØJEBLIKKE OG FØLELSER, SOM VI ØNSKER AT HOLDE FAST I .. "


HVEM & HVAD VÆLGER DU, AT HOLDE FAST I?


ACT- & VaneCoaching

Når livet slår krøller

Jeg er uddannet ACT- og VaneCoach - men jeg er også uddannet i livet. Jeg har selv oplevet stress, angst og haft perioder, hvor livet for alvor har banket på døren. Vi er som mennesker heldigvis ens på mange områder, men stadigvæk helt forskellige. Jeg har lært at arbejde med de ting, der gør ondt og give smerten plads, i mens jeg stadigvæk gør det der betyder noget for mig. Og derfor vil jeg gerne hjælpe dig, der hvor netop du sidder fast eller føler at livet slår krøller.

læs mere om coaching

Mine kerneværdier

Ligesom jeg vil guide dig og spørge ind til, hvilke værdier der er de vigtigste for dig i dit liv, så har jeg også selv nogle kerneværdier.


ORDENTLIGHED


Kærlighed


ACCEPT


EGEN OMSORG


ÅBENHED


AMBITIØS


KUNDEUDTALELSE

"Du er et bevis på, at trods modgang i livet kan man leve! Tak for dig, Cathrine!"FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@cathrine_mamsen